Forum |
|
|
32117. | Nie do końca się orientuję w iławskich klimatach, więc mam pytanie.
Z czego wynikła wojna pomiędzy Żylińskim a Rygielskim?
Mógłby ktoś coś o tym napisać? |
|
| nowy iławiak |
| Iława, Piątek 02-01-2015 |
|
32115. | Proszę może mnie ktoś z was oświeci.
Chodzi mi o schronisko dla zwierząt - jakim prawem wygrywa przetarg ktoś kogo nie stać na utrzymanie schroniska nawet w styczniu? Jak to możliwe, że już są prowadzone akcje zbiorki żywności, bo psy nie maja co jeść? Zastanawia mnie czy urzędnicy z miasta i gmin powiatu sprawdzają czy psy nie są głodne. Jestem zawiedziona postawa animalsów :-( |
|
| Jagoda |
|
32114. | Odnośnie wpisu numer: 32102 Czy godzina 17 to zbyt późno na sesje rady?
Są również soboty i niedziele. Wszak to podobno... służba społeczna. |
|
| dziki |
|
32113. | Odnośnie wpisu numer: 32102 Radni dyżurują JEDNĄ GODZINĘ W CIĄGU PÓŁ ROKU!
Nie ma to jak otwarcie na mieszkańców i ich postulaty oraz problemy! |
|
| patrzący, lat 50 |
|
32110. | Po długim czasie obejrzałem dziennik TV jednej ze stacji Mętnego Nurtu. Ręce i nogi mi opadły w jaki sposób one informują, ale w zasadzie dezinformują społeczeństwo.
Już tylko z samego grudnia brak jakiejkolwiek informacji o nocnej próbie zmiany konstytucji przez sejm w sprawie głosowania nad ustawą dotyczącą sprzedaży Lasów Państwowych oraz jak to ma w zwyczaju koalicja rządząca odrzuceniu przez tę samą instytucję obywatelskiego wniosku o przeprowadzenie referendum w tej sprawie (2,5 mln podpisów). Było to w nocy o 0:44 18 grudnia 2014 r.
Kolejna sprawa brak transmisji z przesłuchania Komorowskiego przed sądem z 18 grudnia. Na rozprawę wprowadzono wszystkie media i pozwolono im na rozstawienie kamer za wyjątkiem TV Republika i Trwam. Przypadek? Dwie jedyne opozycyjne telewizje. Nie, bo reżimowe media pomimo że rejestrowały przesłuchanie, niczego z tego przesłuchania nie pokazały. Zrobił to dziennikarz z TV Republika przy pomocy... telefonu, po czym zamieścił przekaz w internecie. Zachęcam do oglądania tego godzinnego przekazu. Ja po 20 minutach stwierdziłem że prezydent cierpi na głęboką amnezję i reszty nie obejrzałem. Za to media zajmowały się tego dnia sałatką jednej z pań posłanek.
Z dużym niepokojem patrzę na to co się dzieje w Polsce. Czy my oby żyjemy w wolnym państwie ? Przecież to jest jawna cenzura. Główne media selekcjonują co pokazać widzowi i w jakim świetle. Chyba nie taka jest rola mediów w rzekomo wolnym i niepodległym kraju. [...] |
| |
Fatal error: Call to undefined function autolink() in /guestbook.php on line 1288
|